Daca style

Frizersko-kozmetičarski salon „Daca style“ nalazi se u centru grada, u Ulici Kneza Mihajla 22. Pored toga što sređujemo i negujemo Vašu kosu i nokte, možete biti i profesionalno našminkani, zato zakažite na vreme.

Valeri

Frizerski salon “Valeri” pored svakodnevne nege Vaše kose, nudi i solarijum, kako biste osunčali Vašu kožu pred predstojeće leto. Zakažite kod nas! Čekamo Vas!    

Tajči N

Najpovoljniji frizerski salon u gradu. Uvek imamo popuste za penzionere i decu, kao i raznovrsne akcije. Nudimo i profesionalno šminkanje, pa zato zakažite svoj termin. Nalazimo se u Knez Mihajlovoj ulici, broj 19. Čekamo Vas!

Sensi

Muško-ženski frizerski salon “Sensi” nudi vam negu kose kakvu Vi želite, zato nas posetite i frizura će Vam biti onako kako ste zamišljali.

Micika M

Malo dalje od centra grada, u naselju Leštar, preko puta NIS-ove pumpe, nalazi se naš salon „Micika M“. Kod nas su cene friziranja i negovanja Vaše kose veoma povoljne, pa zato dođite i proverite. Tu samo za vas od utorka… Detaljnije

Frizerski salon Michell

Nudimo sve vrste frizerskih usluga, po povoljnoj ceni. Nalazimo se u tržnom centru “Nadvožnjak”, preko puta Zelene pijace. Dođite i Vi i steknite naše poverenje.

Frajla M

Ženski frizerski salon “Frajla M” nalazi se u blizini muzičke škole u Smederevu. Nudimo sve vrste šišanja, farbanje, šatiranje, nadogradnju, mini val, svečane i maturske frizure, frizure za venčanja. Postoji mogućnost zakazivanja. Radno vreme je od utorka do nedelje (ponedeljak… Detaljnije

Salon lepote “Šizika”

  Studio “Šizika” nudi raznovrsne usluge u domenu ulepšavanja i održavanja lepote tela – kompletne kozmetičke usluge, nail art, make up, solarijum, unisex frizer, tattoo, body-piercing. Radimo svih 7 dana u nedelji, zato zakažite i Vaš tretman.

Frizerski salon “SD plus”

  Ženski firzerski salon „SD plus“ nalazi se u Cvijićevoj ulici, u tržnom centru „Velur“. Nudimo najbolju negu kose svim damama kojima je izgled na prvom mestu. Posetite nas i steknite naše poverenje.

Frizerski salon “Elite”

  Frizerski salon „Elite“ se nalazi u tržnom centru „Danubius“. Ulaz je na terasi drugog sprata. Pored osnovnih elementata negovanja kose, moguće je i teksturisanje kose, minival, piling kose i kože glave, meliranje, trajno ispravljanje. Takođe radimo i profesionalnu šminku… Detaljnije

Frizerski salon „Daca+Dana“

  Frizerski salon „Daca+Dana“ nalazi se u Knez Mihajlovoj ulici broj 19, na prvom spratu tržnog centra. Šišanje, farbanje, nijansiranje, frizure… samo su neki od elemenata koji su potrebni za negu Vaše kose.

Frizerski salon ” Bilja”

Već 20 godina naš salon vredno neguje kosu naših mušterija, pa zato dođite i Vi, postanite deo naše velike porodice i prepustite nam brigu izgleda Vaše kose. Nalazimo se u tržnom centru „Don Žon“, na prvom spratu. Očekujemo vas.

Frizerski salon “Bellisima”

Frizerski studio „Bellisima“ je novootvoreni salon u gradu, koji pruža maksimalnu negu vaše kose. Tretmani kao što su: Remedy, Pakovanje glinom, Ombre, Sunshine… samo su neki od ponuda koje ovaj frizerski salon nudi svojim mušterijama. Negovana kosa, najlepši je ukras… Detaljnije

Frizerski salon “Anita”

Frizerski salon u kome ćete se pre svega osećati prijatno u lepom enterijeru, ali gde ćete dobiti i najbolju negu kada je kosa u pitanju. „Anita“ će Vam ugoditi u svakoj želji kako da Vaša frizura izgleda, posle čega ćete… Detaljnije