Intervju sa Kristinom Stankov (Chris i Dame) – Kragujevac

1. Šta je ono što Vaš salon čini posebnim i izdvaja od ostatka ponude?

Jako kvalitetan rad, profesionalnost zaposlenih, pristupačne cene, kreativnost i dobro raspoloženje u svakom trenutku.

2. Koliko su Vaše mušterije zahtevne? Koliko često imate neprijatne situacije zbog nekorektnih mušterija?

Ima zahtevnijih mušterija, u smislu da žele nešto komplikovanije da imaju na svojim noktima, na primer. U tom slučaju nam za izradu treba malo više vremena. Uvek se potrudimo da mušterija dobije ono sto želi, i na kraju smo svi zadovoljni.
Neprijatnosti sa nekorektnim mušterijama je do sada bilo vrlo malo, jer se jako retko dešava da ne možemo da se dogovorimo i razgovaramo, šta god da je u pitanju.

3. Da li smatrate da je tržište usluga koje pružate zasićeno, ili postoji još prostora za nove učesnike? Šta možete reći o nelojalnoj konkurenciji?

U našem gradu ima mnogo devojaka koje ovaj posao ne shvataju ozbiljno, misle da je jednostavno i lako, pa i da bez bilo kakve edukacije mogu početi time da se bave. Isto tako ima edukovanih, talentovanih, vrednih i kvalitetnih kolega. Ali za nove učesnike, koji ulažu u svoje znanje i rade na tome da postanu profesionalci, uvek ima mesta.
Konkurencija postoji u svakom poslu. Ja se trudim da sa svima budem u korektnim odnosima.

crissss

4. Da li znate kolike su cene usluga koje pružate u zemljama u okruženju? Koliko opšta ekonomska situacija utiče na posao koji obavljate?

U našoj zemlji su cene ovakvih usluga niže nego u bilo kojoj drugoj. Upućena sam, jer imamo puno mušterija koje ne žive ovde. Finansijska situacija je kod nas prilično losa, i svi joj se prilagođavamo, tako da mi, kao rukotvorci, ne možemo da naplatimo svoj rad u ovoj zemlji onako kako bismo ga naplatili u nekoj drugoj.

5. Znamo da važite za iskusne i kvalifikovane radnike na ovom polju. Možete li nam reći nešto o seminarima kroz koje ste prošli?

Bilo ih je dosta, i biće ih, nadam se. Na svakom sam naučila nesto novo, upoznala puno majstora, razmenjivala iskustva i dobila mnoštvo saveta od vrhunskih edukatora.

6. Koliko je vremena bilo potrebno da ovladate veštinama koje trenutno posedujete? Koliko još uvek učite?

Ovaj posao nudi mogućnost konstantnog napredovanja. Radim već 6 godina, napredujem, i imam prostora da napredujem još.

7. Šta smatraš da nedostaje Kragujevcu u oblasti usluga usmerenih damama?

Ne nedostaje ništa.

8. Poruka za pratioce našeg sajta?

Birajte kvalitet! Puno pozdrava za sve pratioce sajta.

Komentari

komentara

Ostavite komentar