“Fish spa” terapija u salonu “Diamond beauty”

Jedinstveni tretman u gradu, samo u salonu Diamond Beauty, FISH PILING!

Piling tretman ribicama baziran na korišćenju Garra Rufa ribica koje se nazivaju i “Doktor riba”. Njihova mikro akupunktura podstiče cirkulaciju krvi i olakšava regeneraciju kože. Uklanja se površinski sloj kože i pri tome ribice ispuštaju enzim ditranol koji ima regenerativno dejstvo na kožu.
Odumrli sloj kože je uklonjen i novi sloj je blistav i zdrav.
Ovaj specijalni tretman je jako delotvoran i osobama koje imaju problem sa psorijazom.

12-kragujevac-kozmeticki-salon-diamond-beauty

Ihtioterapija nema negativnih nuspojava, a već nakon četiri tretmana obolelima blede crvene mrlje i koža se više ne peruta. Tretman je dobar i za pedikir.

Terapija je bezbolna, ugodna i opuštajuća pa se naziva i ‘osmeh terapijom’. Tretman se temelji na apsolutno prirodnoj metodi i nema nikakvih nuspojava. Štaviše, preporučuje se i zdravim ljudima kao jedinstven oblik čišćenja odumrlih stanica kože na stopalima uz biomasažu kojom se podstiče mikrocirkulacija.

Fish spa omogućava da vaša koža postane nežnija, lepša i zdravija. Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povređuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka. Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja. Ovo ponašanje je deo prirodnog instinkta ribice. Zbog povišene temperature vode ribicama se ubrzava rad metabolizma i javlja se potreba za hranom, a ljudska koža im služi kao dopuna nedostatka belančevina u organizmi. Mrtvi sloj kože je utklonjen i novi sloj kože je glatkiji i zdraviji. Ribice nisu prenosnici nikakvih bolesti ili eventualnih bakterija, naši se tankovi se svaki dan čiste, pumpe i filteri provlače vodu iz filtera više desetaka puta u toku sat vremena kroz UV sterilizator, tako da ne postoji opasnost od nikakve vrste zaraze. FISH PEDICURE NEMA NIKAKVIH KONTRAINDIKACIJA.

11-kragujevac-kozmeticki-salon-diamond-beautySavršene su sa pedikir, manikir i pilling celog tela. Prilikom tretmana one proizvode mikrovibracije i rade jedinstvenu mikro-akupunturalnu masažu koja se ne može postići bilo kojom drugom metodom. Klijenti posle par minuta tretmana doživljavaju iskustvo lagonosti koje se ne može uporediti ni sa jednom relax ili antistres tehnikom. U FISH SPA CENTRIMA širom Evrope one rade ono što rade i u prirodi tako da tretman koliko je dobar za klijenta dobar je i i za ribice. FISH SPA TRETMANI NEMAJU DOKAZANIH KONTRAINDIKACIJA.

 

Cene:
15 minuta – 350 din.
30 minuta – 500 din.
Za trudnice, prvi tretman gratis
Za decu do 4 godine, tretman je gratis
Za decu od 4 do 7 godina popust 50%

 

Komentari

komentara

Ostavite komentar