Zahvalićete nam se sutra

Zahvalite nam se sutra :)

 

Što se više zamarate u toku dana vaše telo će manje želeti seksualnih aktivnosti uveče. Ipak, određenim stvarima koje radite u toku dana, možete stimulisati organizam da se oseća manje umorno, i više željno intimnog druženja sa partnerom. Predstavljamo vam 6 stvari kojima treba da što češće pribegnete u toku dana da bi na kraju dana imali želejni efekat.

 

Jutarnje tuširanje. Pomaže da se organizam razbudi ali i stimuliše ubrzanje metalobizma. Tokom tuširanja ste intimni sami sa sobom, što deluje izazivajuće i stvara želju za seksusalnom aktivnošću.

 

Pričajte sa partnerom o seksu. to ne treba da bude duga zamorna priča i diskusija, već je dovoljna i kratkotrajna razmena poruka, u kojoj biste se podsetili nekih dobrih trenutaka iz vašeg prethodnog odnosa, ili želja za to veče.

zahvalicte-se-sutra

Imajte fizičku aktivnost u toku dana. Ako ceo dan ležite, na kraju dana ćete opet biti umorni. Ako izdvojite malo vremena za trčanje, oslobodićete enforfin, hormon sreće.

 

Izbegavajte prežderavanje u toku dana, naročito za večeru. Treba jesti dovoljno da se sačuva snaga i energija za noć, ali ne toliko da hrana stvara pritisak u vašem stomaku. Ako znate da ćete to veče ići na obilnu večeru, možda biste mogli da probate seks pre večere!

 

Veoma je važno šta ćete obući. To ne mora da bude kostim iz seksi šopa, ali treba da bude kombinacija koja će vas učiniti sigurnom i punom samopouzdanja.

 

Ne donosite obaveze i posao u krevet. Nije sporno da u toku dana treba da obavite što više stvari možete, ali kada dođe do kraja dana, briga o obavezama može da bude problem i za vas i za partnera. Pustite muziku, gledajte umirujuće snimke ili slike, i opustite se!

Komentari

komentara

Ostavite komentar